zapisz się na listę mailową
pomoc
english version
strona domowa artysty

kontakt




 

CO

CO & Co. CO to jest CO? CO to aka Maciek Kujawski, jest prawdą jakoby CO był bratem, CO nie przeszkadza im. CO nie jest czymś dziwnym, jednocześnie nie przeszkadza być kompletnie niezależnym i osobnym. Pomaga. No ale CO jest z tym młodym człowiekiem, że robi tak rzadko spotykaną w naszym kraju odmianę? Ponad podziałami COkolwiek jakimikolwiek? Co jest po prostu unikatem?!? CO jest w takim razie wskazujące na to, że jest niebywale uzdolniony? CO prawda nie uważamy, że wiek autora ma generalne znaczenie dla tworzonej przez niego muzyki, lecz CO należy stwierdzić z całą mOCą - Maciek jest twórcą BARDZO młodym i w swojej młodości COkolwiek zadziwiającym. COraz bliższy moment. CO to się będzie działo! CO to się już dzieje! CO to tlenek węgla, to czad. CO to Centralne Ogrzewanie, nowy model, więc nieźle grzeje. CO to Commanding Officer, który dyktuje, ale słucha. CO to kobalt, który prześwietla, ma ładny kolor. ... CO jest? No a kto to jest CO?

unreleased track, video Pawel Wypych, 2005

znana nam dyskografia:

CO - BA (2013)
CO - King's Meal (2007)
CO - VOCVOCVOC (2006)
CO - !COMOC! (2004)

mp3: co - corason co - commanding officer (feat. GunsStars)

Co - Horizon Ep (Skwer 2013)

Sergio Oo Aaaa Ė Comeback EP (Raban 2012)

Sergio Oo Aaaa Ė To Time EP (Raban 2012

Sergio Oo Aaaa Ė MeksykaŮski Romans EP (Raban 2011)

Sergio Oo Aaaa vs Co Ė Chemia EP (Raban 2010)

Co - Verge (Qulturap 2009)